Χειροποίητα προϊόντα κρέατος απο το 1999

Από το 1999 δημιουργούμε με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος.
Οι συνταγές μας βασίζονται στις αυθεντικές συνταγές των προγόνων μας σε συνδυασμό με καινοτομίες και προσθήκες που δίνουν στα προϊόντα μας μοναδική ποιότητα και γεύση.
Η μικρή, οικογενειακή επιχείρησή μας εξελίσσεται διαρκώς λόγω της ποιότητας της γεύσης και της θρεπτικότητας των προϊόντων μας και της αποφυγής χημικών στη διαδικασία παρασκευής τους.

bullet_line

GREEN

Με αυτή τη σειρά προϊόντων έγινε η αρχή! Πρόκειται για τα βασικά, παραδοσιακά αλλαντικά και η συνταγή τους διατηρείται ζωντανή πάνω απο τέσσερις γενιές! Χωρίς συντηρητικά, χωρίς πρόσθετα, φυσικά καπνισμένα, χωρίς χρωστικές, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς γλουτένη.

bullet_line

DAILY

Αγαπάμε τα κλασικά αλλαντικά γι' αυτό τα φτιάχνουμε με το δικό μας, ξεχωριστό τρόπο. Προσαρμόζουμε συνταγές γνωστών αλλαντικών στα δεδομένα μας και τις ξαναφτιάχνουμε με ποιοτικά κρέατα και παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής. Χρησιμοποιείται φρέσκο κρέας απο αυτοτελή τεμάχια, τόσο στα χοιρομέρια όσο και στα λουκάνικα. Ξανά-δημιουργούμε τις συνταγές και παρασκευάζουμε όλα τα μείγματα μπαχαρικών μόνοι μας.

bullet_line

GOLD

Δοκιμάσαμε και εξελίξαμε νέες συνταγές, με λεπτές γεύσεις που ξεχωρίζουν. Ανακαλύψτε τις! θα κερδίσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

bullet_line
Επαγγελματικές συσκευασίες

Όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας διατίθενται και σε επαγγελματικές συσκευασίες, όπως επίσης μπορείτε να αναζητήσετε και σε επαγγελματικές συσκευασίες:

  • Πηχτή
  • Καπνιστή μπριζόλα με κόκκαλο 
  • Σαλάμι πικάντικο
  • Guanciale
  • Coppa
  • Bresaola
  • Φιλέτο πάπιας αέρος-καπνιστό

Οι υπηρεσίες μας

πορευόμαστε με σεβασμό στο παρελθόν και εμπιστοσύνη στο μέλλον
bullet_line

Δείτε το φυλλάδιό μας!

Copyright 2024 © Αλλαντικά Κασσάκη - Όροι Χρήσης - Προστασία Δεδομένων
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ