ΑΠΑΚΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
Το απάκι είναι ένα παραδοσιακό κρητικό αλλαντικό που παρασκευάζεται από φρέσκο άπαχο χοιρινό κρέας το οποίο μαρινάρεται σε ξύδι και έπειτα καπνίζεται φυσικά. Περιέχει μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά.
Οδηγίες Ψησίματος
Δε χρειάζεται θερμική επεξεργασία. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση για να χρησιμοποιηθεί σε κρύες παρασκευές (σαλάτες, μπρουσκέτες, σάντουιτς) ή σε κρύες πιατέλες αλλαντικών.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 7 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
150gr (από μάτι μπριζόλας) | |||||
500gr (από μάτι μπριζόλας) |