
ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Το καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου παρασκευάζεται από ολόκληρο στήθος φρέσκου ελληνικού κοτόπουλου. Καπνίζεται φυσικά και περιέχει μαγειρικό αλάτι, μπαχαρικά και βότανα.
Οδηγίες Ψησίματος
Το προϊόν κόβεται σε φέτες και ψήνεται σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 8 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
|||||
250gr |
