bullet_line

DAILY

ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

Η καπνιστή μπριζόλα παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας, μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά.

Οδηγίες Ψησίματος

Το προϊόν ψήνεται στο grill, στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.

Συντήρηση

Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 8 ημερών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
splitter
250gr
1000gr
2000gr με κόκκαλο
500gr σε φέτες

Οι υπηρεσίες μας

πορευόμαστε με σεβασμό στο παρελθόν και εμπιστοσύνη στο μέλλον
bullet_line

Δείτε το φυλλάδιό μας!

Copyright 2025 © Αλλαντικά Κασσάκη - Όροι Χρήσης - Προστασία Δεδομένων
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
WhatsApp