ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
Η καπνιστή μπριζόλα παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας, μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά.
Οδηγίες Ψησίματος
Το προϊόν ψήνεται στο grill, στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 8 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
250gr | |||||
1000gr | |||||
2000gr με κόκκαλο | |||||
500gr σε φέτες |