
ΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
Παραδοσιακό κρητικό αλλαντικό που παρασκευάζεται από φρέσκο άπαχο χοιρινό κρέας το οποίο μαρινάρεται σε ξύδι και έπειτα καπνίζεται φυσικά. Περιέχει μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά.
Οδηγίες Ψησίματος
Το προϊόν κόβεται σε φέτες και ψήνεται σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 7 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
|||||
400gr (από μάτι μπριζόλας) | |||||
1000gr (από μάτι μπριζόλας) |