ΑΠΑΚΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
Το παραδοσιακό κρητικό απάκι παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας (μπριζόλα), το οποίο μαρινάρεται σε ξύδι και έπειτα καπνίζεται. Περιέχει μαγειρικό αλάτι και μπαχαρικά.
Οδηγίες Ψησίματος
Το προϊόν κόβεται σε φέτες και ψήνεται σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 1 λεπτό από την κάθε πλευρά.
Συντήρηση
Διατηρείται σε χώρους από 0 έως 4 °C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
400gr (από μάτι μπριζόλας) | |||||
1000gr (από μάτι μπριζόλας) | |||||
500gr (από ψαρονέφρι) | |||||
400gr (από μπούτι) |