Τι είναι το τροχήλατο;

“Η αυθεντική εμπειρία του Κρητικού street food!”

Αναζητήστε το FOOD TRUCK και γευτείτε την αυθεντική εμπειρία του Κρητικού Street Food! Χειροποίητα σνακ με αγνά, ποιοτικά συστατικά και άρωμα από τη φύση της Κρήτης!

Με το Food Truck Κασσάκη θέλουμε να ταξιδέψουμε όλη την τεχνογνωσία, την αγάπη για το ποιοτικό αλλαντικό, αλλά και τη γεύση του σε όλους εσάς! Κυρίως όμως θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη σημασία της σωστής και καλής διατροφής μέσα από συνταγές και αγνά προϊόντα.

Το Food Truck μας ταξιδεύει σε πολλά μέρη ανά την Κρήτη και είναι πάντα εφοδιασμένο με τα αγνά αλλαντικά και τους παρασκευαστές μας.

Μια από τις υπηρεσίες του Food Truck θα είναι η δυνατότητα να το έχετε στις δικές σας σημαντικές εκδηλώσεις. Στο γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, το Food Truck Κασσάκη μπορεί να καλύψει με μοναδικές συνταγές το after dinner snack ή να γεμίσει με αρώματα street food το χώρο τόσο για έξτρα απόλαυση των καλεσμένων όσο και για τη μοναδική εμπειρία!

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Επιλέξτε τις υπηρεσίες του Food Truck για τις δικές σας σημαντικές εκδηλώσεις. Το Food Truck Κασσάκη θα γεμίσει τον χώρο σας με παραδοσιακά αρώματα αφήνοντας μια μοναδική εμπειρία στους καλεσμένους σας.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Events & Εταιρικές Εκδηλώσεις

To Food Truck Κασσάκη μπορεί να συνοδεύσει κάθε ξεχωριστό γεγονός σας, καθώς αποτελεί μια διαφορετική επιλογή που θα αφήσει στους παρευρισκόμενούς σας τις καλύτερες εντυπώσεις!

ΚΡΑΤΗΣΗ

Ενοικίαση

Το Food Truck Κασσάκη είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση, για μια ξεχωριστή παρουσίαση σε όποιο χώρο αλλά και με όποια προϊόντα επιθυμείτε!

ΚΡΑΤΗΣΗ

Οι υπηρεσίες μας

πορευόμαστε με σεβασμό στο παρελθόν και εμπιστοσύνη στο μέλλον
bullet_line

Δείτε το φυλλάδιό μας!

Copyright 2023 © Αλλαντικά Κασσάκη - Όροι Χρήσης - Προστασία Δεδομένων
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ
E-food