
ΠΟΡΚΕΤΑ
Η πορκέτα παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας (πανσέτα και μπριζόλα) με αρωματικά βότανα και σιγοψήνεται στον ξυλόφουρνο.
Οδηγίες Ψησίματος
Η πορκέτα μπορεί να θερμανθεί είτε σε φούρνο μικροκυμάτων (5min) είτε σε προθερμασμένο οικιακό φούρνο (10-15 min 180°C). Μπορεί να καταναλωθεί και κρύα.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 7 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
|||||
300gr | |||||
400gr |
