ΚΑΠΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ
Το Καπρικό είναι παραδοσιακό τοπικό προϊόν και παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας με δέρμα το οποίο ψήνεται για ώρες με ξύλο οξιάς. Περιέχει μόνο αλάτι.
Οδηγίες Ψησίματος
Το καπρικό μπορεί να θερμανθεί σε φούρνο μικροκυμάτων (10min) είτε σε προθερμασμένο οικιακό φούρνο (25-35 min 180°C). Μπορεί να καταναλωθεί και κρύο.
Συντήρηση
Διατηρείται σε χώρους από 0 έως 4 °C
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
300gr | |||||
1000gr |