
ΚΑΠΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ
Το Καπρικό είναι παραδοσιακό προϊόν από τον Γαλατά Πεδιάδος (Ηράκλειο Κρήτης). Παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας με δέρμα, το οποίο ψήνεται για ώρες με ξύλο οξιάς. Περιέχει μόνο αλάτι.
Οδηγίες Ψησίματος
Το καπρικό μπορεί να θερμανθεί σε φούρνο μικροκυμάτων (10min) είτε σε προθερμασμένο οικιακό φούρνο (25-35 min 180°C). Μπορεί να καταναλωθεί και κρύο.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 7 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
|||||
300gr | |||||
1000gr |
