
ΠΑΝΣΕΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
H καπνιστή πανσέτα παρασκευάζεται από φρέσκο χοιρινό κρέας, αλάτι και μπαχαρικά.
Οδηγίες Ψησίματος
Το προϊόν ψήνεται στο grill, στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο τηγάνι με ελάχιστο λάδι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Συντήρηση
Διατηρείται σε θερμοκρασίες από 0 έως 4°C. Μετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 7 ημερών.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ | |||||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
|||||
250gr | |||||
200gr σε φέτες | |||||
1000gr | |||||
1000gr σε φέτες | |||||
500gr σε κύβους |
