Υλικά:
1/2 κιλό καρότα
4 λουκάνικα μπύρας μικρά για βραστά
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα καρότα σε λεπτές φέτες και τα λουκάνικα σε χοντρές. Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε ένα ανοξείδωτο σκεύος σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Ροδίζουμε λίγο τα λουκάνικα ανακατεύοντάς τα, σκορπίζουμε επάνω τους τα καρότα, κλείνουμε το σκεύος με το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά τελείως (στο πιο χαμηλό) και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15 λεπτά. Καρύκευμα δεν βάζουμε εκτός αν θέλουμε ελάχιστο αλάτι. Κόβουμε λίγο φρέσκο μαϊντανό, τον σκορπίζουμε πάνω στο φαγητό και σερβίρουμε. Συνήθως αυτό το φαγητό το συνοδεύουμε με πατάτες πουρέ.