Υλικά:
2 λουκάνικα πρασάτα
3 πράσινες πιπεριές
3 κόκκινες
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ντομάτες
αλάτι
πιπέρι
1 ποτήρι κρασί
Εκτέλεση
Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδέλες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τις ντομάτες σε κυβάκια. Βάζουμε το λουκάνικο χωρίς λάδι και αρχίζουμε να το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λάδι του. Στη συνέχεια βάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι, και σιγοβράζουμε μέχρι όλα τα υλικά μας να μελώσουν. (Αν δεν θέλετε την ντομάτα σε κυβάκια μπορείτε να την τρίψετε.)