Υλικά:
2 φλιτζάνια τσαγιού ρεβίθια ήδη βρασμένα
1 φλιτζάνι τσαγιού πράσα ψιλοκομμένα
2 ώριμες ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
1 λουκάνικο χωριάτικο (απλό ή με πράσο) κομμένο σε ροδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα τρίμμα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε τα πράσα και τα λουκάνικα σε λίγο ελαιόλαδο (θα βγάλουν λίπος και τα λουκάνικα). Προσθέτουμε τα ρεβίθια, τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στο ελάχιστο δυνατό και αφήνουμε να σιγοψηθούν για 10 λεπτά περίπου. Αν κατά τη διάρκεια του ψησίματος δούμε ότι το φαγητό δεν έχει υγρά, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο βρασμένο νερό, ή καλύτερα λίγο βραστό ζουμί από τα ρεβίθια. Στο τέλος, ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και προσθέτουμε τη φέτα.